Top 5 NICE strandtenten

Wat is het toch heerlijk om naar de zee te gaan, of de zon nu schijnt of niet. Deze strandplekken springen er voor ons echt uit: goed, merendeels biologisch eten, aardige bediening en mooi ingericht. En als het zo zonnig en warm is, zijn dit de perfecte plekken om af te koelen met een NICE fruitijsje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je nog in je bikini past!

Tijn Akersloot | Zandvoort
Helemaal aan de zuidkant van Zandvoort vind je deze sfeervolle strandtent met een prachtig groot, houten terras op het strand. Voeg hier pizza’s uit de houtoven, een Fiat 500 bij de bar en een ongedwongen sfeer aan toe en dan weet je dat ook kinderen zich hier thuis zullen voelen.

Aloha Surf | Scheveningen
Aloha! Deze strandtent is opgezet door en voor surfers en met de surfschool ernaast is dit dus de ideale surf spot. Je kunt er ook zelfgemaakte taarten, lunch en ander lekkers eten. 100% biologisch vlees, veel vegetarische gerechten, en soms zelfs vegan.

Aloha | Wijk aan zee
Hier komen we graag in de zomer én winter. Je wordt gegarandeerd blij van het menu: biologisch vlees, duurzame vis en veel originele snacks en drankjes (tip: sufers smoothie!). De appeltaart is altijd vers gebakken en de mensen die er werken enorm aardig. En dan hebben ze ook nog pizza’s uit de houtoven. Gaan dus!

Buiten | Scheveningen
Aan het einde van het zwarte pad vind je één van de mooiste stukjes strand van Scheveningen. Strand zoals strand hoort te zijn. Goed eten en drinken onder het genot van relaxte muziek. Bij buiten is de sfeer ontspannen en gezellig.