Stage Digital Marketing

Per februari 2020 zijn we op zoek naar een stagiair(e) die NICE ondersteunt bij de digitale groei in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Zwitserland. Stage-uren in overleg.
 
Wij zijn NICE
We maken met veel aandacht ijs van het lekkerste biologische fruit. Simpel en puur natuur, want fruit smaakt van zichzelf al goed. NICE wordt verkocht bij de mooiste en coolste plekken die waarde hechten aan goed én puur eten; van strandtenten, campings en bio-supermarkten tot musea.
 
Wat ga je doen
Omdat we internationaal zo hard aan het groeien zijn is het van belang dat we optimaal online aanwezig zijn om zo onze waarden en persoonlijke kant te laten zien. Juist voor de afnemers en ijsliefhebbers in de landen waar we fysiek minder vaak aanwezig zijn. We zoeken iemand die hier, samen met Kim (Marketing) , invulling aan wil geven. Denk aan:
•  SEO optimalisatie van de NICE websites.
•  Google Adword campagnes mede bedenken en uitvoeren.
•  De online gebruikers in kaart brengen en de customer journeys aanscherpen.
•  Monitoren van en reageren op vragen binnen onze Social Media kanalen.
•  Reporter zijn voor onze Social Media kanalen. Samen met onze andere stagiaire(s) leuke invalshoeken bedenken voor verrassende content en beeld. Op pad met NICE collega’s om verslag uit te brengen van een interessante beurs of blije NICE liefhebbers.
•  Meedenken en uitvoeren van online campagnes en acties (branding en activatie).

Herken jij jezelf hierin?
·  De online wereld is bekend voor je en je vindt het een uitdaging om een snel groeiend internationaal duurzaam merk hierbinnen sterk te positioneren.
·  Google Analytics en CRM systemen begrijp je en je vindt het leuk deze data te vertalen naar concrete doelen.
·  Je hebt zowel een creatieve als een analytische kant en juist deze combi spreekt je aan.
·  Je bent vriendelijk, pro-actief, nieuwsgierig en een zelfstandige werker.
·  En het belangrijkste: je hebt gewoon heel veel zin om NICE online verder mede uit te bouwen!
 
Wat bieden wij
Je zult gaan meewerken aan een internationaal groeiend merk. Dit in een hecht en ondernemend team van 7 mensen, op een gezellig kantoor in Amsterdam. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je stage gaat en geven je dan ook graag de ruimte om te werken vanuit je kwaliteiten of om deze te ontdekken! De handen uit de mouwen steken hoort er ook bij, dat verwachten we van iedereen dus ook van jou. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk onbeperkt genieten van de NICE ijsjes.
 
Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
Stuur dan je motivatie naar kim@nicefruitijsjes.nl
En als je vragen hebt, bel dan gerust naar ons kantoor 020 670 84 79 en vraag naar Kim.
 
Have a NICE day!
Nina, Elisabeth, Wouke, Nien, Mark, Kim en Marloes.