NICE B.V. / NICE FRUITIJSJES

Weesperzijde 80G

1091 EJ Amsterdam

Tel: 020 670 84 79

KvK 57704538

Website: www.nicefruitijsjes.nl

E-mail: administratie@nicefruitijsjes.nl

PRIVACY STATEMENT NICE B.V.

 

 

Inleiding

NICE B.V. neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met administratie@nicefruitijsjes.nl.

 

Wie is NICE B.V.?

NICE B.V. is een besloten vennootschap en ons kantoor is gevestigd aan de Weesperzijde 80G te Amsterdam. In het handelsregister van de Kamer van Koophandel zijn wij ingeschreven onder nummer 57704538. Ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens is NICE B.V. de verwerkingsverantwoordelijke.

 

Hoe gebruikt NICE B.V. jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor NICE B.V. persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens NICE B.V. voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om deze gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door NICE B.V. worden bewaard.

 

Financiële administratie

 

Doeleinde:                      Financiële administratie

Gegevens                        Bedrijfsnaam, NAW contactpersoon voor administratie en facturatie, Factuuradres, BTW nummer, KVK nummer, Bankgegevens (Naam bank/MAN/BIC)

Grondslag:                      Wettelijke verplichting

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Dienstverlening

 

Doeleinde:                      Verlenen van de dienst zelf

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Leveringsadres, Factuuradres, E-mailadres
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestelnummer, KvK nummer, BTW-nummer, openingstijden, Klantnummer

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

Doeleinde:                      Afhandelen klachten

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Leveringsadres, Factuuradres E-mailadres,

Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer,

Bestelnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer. BTW-nummer, Klantnummer

 

Doeleinde:                      Facturatie

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Leveringsadres, Factuuradres, E-mailadres
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestelnummer, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Verkoop producten

Doeleinde:                      Verkoop van producten

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Leveringsadres, Factuuradres, E-mailadres
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestelnummer, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Doeleinde:                      Afhandelen klachten

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Bestelgegevens, Gegevens die tijdens de bestelling gegenereerd worden

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Algemene bedrijfsvoering

Doeleinde:                      CRM

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Gebruikersnaam, wachtwoord, bestelgeschiedenis,

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Doeleinde:                      Sollicitatie

Gegevens                        NAWTE-gegevens
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestelnummer, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

Marketing

Doeleinde:                      Direct marketing

Gegevens                        NAWTE-gegevens

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Doeleinde:                      Nieuwsbrief

Gegevens                        NAWTE-gegevens,

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Doeleinde:                      Social media marketing

Gegevens                        Surfgedrag, interesse in een product

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Website

Doeleinde:                      Website analytics

Gegevens                        Surfgedrag

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Digitale dienstverlening

Doeleinde:                      Account aanbieden

Gegevens                        Surfgedrag

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Beveiliging en fraude bestrijding

Doeleinde:                      beveiliging van gegevens

Gegevens                        NAWTE-gegevens, Wachtwoorden, Gebruikersaccounts, Serverbackups

Grondslag:                      Gerechtvaardigd belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

Onderzoek en ontwikkeling

Doeleinde:                      Marktonderzoek

Gegevens                        Gewoonten, Levensstijl

Grondslag:                      Commercieel belang

Bewaartermijn:   maximaal 7 jaar

 

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

NICE B.V. heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan.

 

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij NICE B.V. over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

 

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en je die niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij NICE B.V.. Je kunt verzoeken dat NICE B.V. je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

 

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om NICE B.V. te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

 

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van NICE B.V. of een derde partij plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

 

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van NICE B.V. te verkrijgen. NICE B.V. zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

 

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat NICE B.V. je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

 

Reactie door NICE B.V.

Een verzoek kan verstuurd worden naar administratie@nicefruitijsjes.nl NICE B.V. zal je verzoek zo snel mogelijk beantwoorden in elk geval niet later dan één (1) maand nadat NICE B.V. een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien NICE B.V. je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom hel verzoek wordt afgewezen.

 

Ontvangers van de persoonsgegevens

Het kan zijn dat NICE B.V. verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

 

Wat zijn cookies en hoe gebruikt NICE B.V. ZE?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van NICE B.V. worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat.”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van NICE B.V. worden geplaatst, kunnen jouw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting. Voor meer informatie over onze cookies zie ons cookiebeleid.

 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en wagen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop NICE B.V. je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar administratie@nicefruitijsjes.nl  Ook als je een klacht hebt over de manier waarop NICE B.V. jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar administratie@nicefruitijsjes.nl  Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Weesperzijde 80G

1091 EJ Amsterdam

020 670 84 79

administratie@nicefruitijsjes.nl

www.nicefruitijsjes.nl

 

 

NICE B.V. / NICE FRUITIJSJES

Weesperzijde 80G

1091 EJ Amsterdam

Tel: 020 670 84 79

KvK 57704538

Website: www.nicefruitijsjes.nl

E-mail: administratie@nicefruitijsjes.nl

 

Cookiebeleid

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website.

Verschillende soorten cookies

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op de website wanneer je dat wenst. Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Hij is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies,  plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken we cookies om op onze website online surveys te tonen, verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante advertenties voor onze diensten te kunnen tonen op andere websites.

Online privacy

Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website. Ook zorgen ze ervoor dat producten in je winkelmandje bewaard blijven wanneer je iets wilt kopen in onze webshop.

Cookies om bezoek te meten

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Adobe Analytics en Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.
  • Enkele anonieme gegevens die zijn ingevuld in een formulier, zoals het type auto of welk type dekking het meest wordt gekozen.
  • Items die je hebt aangeschaft of toegevoegd aan het winkelwagentje op de website.

Voor meer informatie over wat Adobe en Google met de verzamelde gegevens doen, verwijzen we naar de privacyverklaringen van Adobe en Google. Deze verklaringen kunnen regelmatig wijzigen.

Wij verstrekken de door jouw ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, BSN, telefoonnummer) nooit aan Adobe of Google. Lees meer over hoe we omgaan met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Cookies voor social media integratie

Op onze website tonen we video’s en andere content die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Heb je nog aanvullende vragen over ons Cookiebeleid stuur dan een email naar administratie@nicefruitijsjes.nl