Maak je ijsje met deze serveertips

Maak meer van je ijsje en laat je inspireren door deze verschillende ideeën om ijs te serveren: van een cool drankje voor bij de BBQ tot een feestelijke traktatie voor kinderen.

Jij draait je hand er niet voor om!

Super feestelijke ijstaart

Heel makkelijk, maar o zo feestelijk is deze gestapelde ijsjestaart. Simpel én spectaculair: een echte eyecatcher! Wij hebben deze taart gemaakt met Framboos Hibiscus ijsjes, vers

Lees verder »

Poire Belle Helene

De kerstklassieker met een #extraNICE sausje: minder suiker, meer fruit en een feest om op tafel te zetten! Hier een Poire Belle Hélène met ons perenijsje,

Lees verder »

Champagne of spoom

Hoe leuk om te proosten met een #extraNICE champagne! Of heb je veel gangen op de planning staan? Neutraliseer je smaakpapillen met deze feestelijke spoom.

Lees verder »

Trakteren

Een kinderverjaardag betekent uitdelen op school! Nu maken we daar graag iets leuks, niet al te ongezonds van. Onze tip: het #extraNICE emmertje met schepje.

Lees verder »

Chocodip met toppings

Een chique toetje, of kleurrijk kinderfeest: jij draait er je hand niet voor om! Binnen een paar minuten tover je met behulp van wat gesmolten chocola en diverse toppings een #extraNICE ijsje op tafel.

Lees verder »