DE LEUKSTE PLEKKEN

Hier vind je de lekkerste plekken van Nederland met vers en smaakvol eten, een inspirerende omgeving en natuurlijk NICE people!

TOP 5 NAAR HET STRAND

1. Tijn Akersloot Zandvoort 2. Timboektoe Wijk aan Zee 3. Strandpaviljoen Vijftien Texel 4. Strand Zuid Den Haag 5. STRANDVIER Monnickendam

Wat is het toch heerlijk om naar het strand te gaan, of de zon nu schijnt of niet. En na het pootjebaden kun je bij deze strandplekken terecht voor vers eten, een inspirerende inrichting en natuurlijk nice people!

TOP 5 COOLE CAMPINGS

1. Theehuis & Camping de Amstelkade 2. Charme camping Hartje Groen 3. Buitenplaats Beekhuizen 4. Camping Netl De Wildste Tuin 5. Camping de Roos

Slapen onder de sterren, voeten in het gras en dan staan er op deze coole campings ook nog eens originele tenten of huisjes klaar voor mensen die wel van kamperen houden, maar ook wel van een beetje luxe. 

TOP 5 IN HET GROEN

1. Het Veerkwartier Haarlem 2. Brasserie Buitenhuis Leiden 3. Picknickers Sneek 4. Buitenplaats Plantage Vogelenzang 5. De Veldkeuken Bunnik

Bij deze plekken word je omringd door natuur. Jong of oud, je voelt je hier meteen thuis. Want niet alleen de omgeving, maar ook de inrichting is geweldig en de ontvangst hartelijk. En het eten & drinken? Dat is natuurlijk heel nice!

TOP 5 LEREN & SPELEN

1. De Helderse Vallei 2. Zeehondencentrum Pieterburen 3. Groot Speijck 4. NEMO 5. Jeugdland | Maakland

Deze musea en speelplekken zijn altijd een succes met kinderen. Er is veel te ontdekken en er zijn NICE ijsjes om de dorst te lessen.