#extraNICE versierde (kerst)ijsjes met choco-dip

Een simpel, maar spectaculair toetje aan de feesttafel: versierde ijsjes met chocodip en toppings.

Kies een ijsje naar jouw smaak, smelt chocolade (wit, puur of melk) au bain marie en dip je ijsje hierin. Of overgiet de ijsjes voor een ‘streepjes-effect’.

Vervolgens kun je de toppings over de chocola strooien. Wel snel zijn, want de chocola wordt snel hard! Je kunt allerlei verschillende toppings bedenken, van steranijs tot chilivlokken, koekkruimels of pistachenootjes..

Je kunt de ijsjes van te voren maken, in bakpapier wikkelen en weer invriezen. Serveer ze op een mooi bordje of schaal en in een handomdraai staat er een echte eye-catcher op tafel!

Maar je kunt ook je gasten aan tafel lekker zelf laten dippen en versieren. Ook leuk voor kinderen!

Ga je een NICE dessert maken met de feestdagen? Deel hem met ons onder #extraNICE of #nicefruitijsjes, we zijn heel benieuwd naar jullie creaties!