DIT MAAKT ONS IJS BIJZONDER

710 x 375 liggend2

HANDGEMAAKT

We maken onze ijsjes in een kleine ijsfabriek in Friesland, zoals je ze thuis ook zou maken. Van heel fruit, vers gezette thee en muntblaadjes die we met de hand hakken. De ‘smoothie’ die we dan hebben gemaakt gieten we in de vormen. Even bevriezen en hopla: echt lekkere en pure ijsjes. Alle ingrediënten (en dat zijn er maximaal 6) vind je groot op de verpakking. Lekker duidelijk, dat vinden wij wel zo NICE.

710 x 375 staand2

AANDACHT VOOR DE NATUUR

Onze biologische fruittelers kiezen voor een duurzame manier van werken: zonder bestrijdingsmiddelen, voor een gezonde bodem en een goede leefomgeving voor belangrijke insecten als de bij. Onze ijsfabriek is – net als wij – dol op de zon: de zonnepanelen op het dak zorgen voor een energieneutraal productieproces. We werken toe naar een 100% biologisch afbreekbare versie van de papieren verpakking van onze ijsjes.

710 x 375 staand

VOEDZAAM

We werken met heel fruit en koud geperst sap om de smaak, vezels en vitamines te behouden. Fruitconcentraten, kant-en-klare fruitpurees of kunstmatige toevoegingen komen er bij ons niet in.

710 x 375 liggend

RIJP FRUIT VAN DICHTBIJ

Appels en peren uit de Flevopolder, bosbessen uit Drenthe, frambozen uit Zeeland; wij halen het biologische fruit het liefst van dichtbij. We kiezen voor het lekkerste rijpe fruit, want hoe rijper, hoe smaakvoller. Zo is er minder honing, agavesiroop of rietsuiker nodig. Want fruit smaakt van zichzelf al goed.