De leukste eetplekken

De leukste eetplekken

Hier vind je de lekkerste plekken van Nederland met vers en smaakvol eten, een inspirerende omgeving en natuurlijk NICE people!

TOP 5 NAAR HET STRAND

Wat is het toch heerlijk om naar het strand te gaan, of de zon nu schijnt of niet. En na het pootjebaden kun je bij deze strandplekken terecht voor goed, vaak biologisch eten en natuurlijk een NICE ijsje!

TOP 5 COOLE CAMPINGS

Slapen onder de sterren, voeten in het gras en dan staan er op deze coole campings ook nog eens originele tenten of huisjes klaar voor mensen die wel van kamperen houden, maar ook wel van een beetje luxe.

TOP 5 IN HET GROEN

Bij deze plekken word je omringd door natuur. Jong of oud, je voelt je hier meteen thuis. Want niet alleen de omgeving, maar ook de inrichting is geweldig en het ontvangst hartelijk. En het eten & drinken? Dat is natuurlijk heel nice!

TOP 5 LEREN & SPELEN

Deze musea en speelplekken zijn altijd een succes met kinderen. Er is veel te ontdekken en er zijn NICE ijsjes om de dorst te lessen.

Er zijn nog veel meer NICE horecaplekken en winkels te ontdekken! Hier kan je op PLAATS de leukste NICE plekken vinden bij jou in de buurt.