STAGIAIR(E) SUPPLY CHAIN/OFFICE MANAGEMENT

Periode: per februari 2019

Wij zijn NICE. We maken met veel aandacht ijsjes van het lekkerste biologische fruit. Simpel en puur natuur, want fruit smaakt van zichzelf al goed.

De NICE ijsjes worden in Nederland, België en Duitsland verkocht bij horecaplekken, natuurvoedingswinkels en bio-supermarkten.

In Nederland is NICE fruitijsjes na 5 jaar als merk stevig aan de weg aan het timmeren. In Duitsland zijn we relatief nieuw en bouwen we het merk NICE Fruchteis op. NICE groeit internationaal hard en daarom zijn we per februari 2019 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op het gebied van Supply chain en/of Office management die ons team komt versterken.

Werkzaamheden

  • Ondersteunen van het sales en marketing team
  • Verwerken van bestellingen
  • Administratie, facturatie en debiteurenbeheer
  • Afhandelen post, pakketten en telefoon
  • Bijhouden van ERP systeem en data entry
  • En alle andere facilitaire ondersteuning

Profiel

Je wordt enthousiast en blij van goed eten. Momenteel volg je een HBO opleiding op het gebied van bedrijfskunde, economie, logistiek of office-management.

Verder denk je probleemoplossend, toon je eigen initiatief en ben je dienstverlenend ingesteld. Je werkt gestructureerd en ben je snel bekend met nieuwe systemen zoals het bestel-, administratie- en CRM systeem.

Doordat we een klein bedrijf zijn krijg je relatief veel verantwoordelijkheid, dus is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken. Wij zijn ook actief in Duitsland,  daarom is het een pre als je ook de Duitse taal beheerst.

Wat bieden wij
Je zal gaan werken in een hecht en ondernemend team van 7 mensen, op een gezellig kantoor in Amsterdam. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je stagebedrijf gaat en dat de rol echt bij je past. We geven je daarom ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken vanuit jouw kwaliteiten.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie naar Mark, mark@nicefruitijsjes.nl. Eerst nog wat vragen? Bel gerust: 020 670 8479.

Have a NICE day!
Nina, Elisabeth, Wouke, Nien, Mark, Kim en Marloes

nicefruitijsjes.nl |nicefruchteis.de